Skip links

Az Erste Bank, a Csoport-téka Egyesület és a BeeTree Szakértői Csoport várja olyan pedagógusok és szociális szakemberek jelentkezését,
akik 16 év feletti állami gondoskodásban élő fiatalokkal foglalkoznak.

Miért érdemes a programba jelentkezni?

  • A programban részt vevő pedagógusok és szociális szakemberek számára biztosítunk egy 30 órás akkreditált szakember képzést január 13-16. között, mely a fiatalok pénzügyi és szociális készségfejlesztéséről szól. A képzésekről itt olvashatsz bővebben:

A képzés díja 60 000 forint, mely a programba kiválasztott pénzügyi patrónusok számára ingyenes
és a szakmai beszámoló sikeres elkészítése esetén 30 000 Ft díjazást is biztosítunk!

A képzés tartalmazza:

  • Egy jól bevált, az Aflateen holland módszer magyar viszonyokra adaptálásán alapuló készségfejlesztő program elsajátítását és begyakorlását.
  • Sok új ismeretet és feladatot, praktikákat szociális és pénzügyi készségfejlesztésről, pénzügyekről, módszertani segédletet arról, hogyan tanítsuk ezt a nehéz témát fiataloknak érdekesen, interaktívan.
  • Bónusz: Ajándékba adunk továbbá egy kinyomtatott, magyar nyelvű Aflateen módszertani kézikönyvet 15 000 Ft értékben.

A képzés időtartalmára teljes ellátást, és a vidéki résztvevőknek szállást is biztosítunk.

  • Az egyéves Pénzügyi Patrónus Program során a részt vevő szakemberek 4 egynapos pénzügyi tudatosság programon vesznek majd részt Budapesten 2023. március és november között, az átaluk bevont állami gondoskodásban élő fiatalokkal (3-5 fő alkalmanként).

A programokon a részvétel a fiatalok számára ingyenes, az őket kísérő szakemberek számára pedig alkalmanként 30 000 Ft díjazást, valamint minden résztvevő számára útiköltség térítést biztosítunk.

A programban való részvételre a Jelentkezési lap kitöltésével lehet pályázni. A kiválasztott szakembereket e-mailben értesítjük.

Jelentkezési határidő: 2022. november 20.

Jelentkezz most!