Skip links

Munkatársaink

Dolgos Dolli

Programvezető

Álláskeresési tanácsadó és tréningvezető, mentor egyéni tanácsadó és veszteség feldolgozó csoportvezető. Felnőttekkel és ifjúsági szociális munkával is foglalkozik. Aktív, lelkes személyiség, végzett Aflatoun tréner, részt vett pedagógusképzésben trénerként.

dolly01
rita01

Deák Rita

Tréner

15 éve foglalkozik emberekkel, mint személyi edző, fejlesztő tréner, mentor és coach. Munkájában fontosnak tartja az aktív és eredményorientált együttműködést. Erőssége, hogy energikus, bátor és proaktív személyiség, aki az őszinte lelkesedésével és tudásával ösztönözni, bátorítani tudja az embereket. Végzett Aflatoun tréner.

Miklós Emese

Tréner

Aflatoun mestertréner, a magyarországi Aflatoun program vezetője.

Tapasztalatait több területen, iskolában, civil területen, mentorként, álláskeresési tanácsadóként, projektmenedzserként, trénerként – utóbbiakat nemzetközi projektekben – szerezte, az elmúlt húsz évben. Szívügye a szociális és pénzügyi készségfejlesztés és a környezeti nevelés, közösségépítés.

mesi01
kitti01

Pázmándi Kitti

Tréner

Több, mint 10 éve foglalkozik fiatalokkal, fiatal felnőttekkel és hozzátartozóikkal. Egyéni és csoportos formában is. Munkájában kreatív, holisztikus szemléletű, gyakorlatias, türelmes. Nyitott új tapasztalatokra, szereti összekötni, közösséggé formálni a résztvevőket egyéni erősségeik mentén. Végzett Aflateen tréner.

Rétlaki Andrea

Tréner

Egyéni és csoportos segítő munkát végez álláskeresőkkel és fogyatékkal élőkkel mentorként, tanácsadóként, trénerként. Jelenleg a különböző közösségépítési feladatok iránt érdeklődik. Több éves tréneri tapasztalattal rendelkezik, készségfejlesztő önsegítő csoportot vezet trénertársával, súlyosan, halmozottan fogyatékos felnőttek szüleinek.

Végzett Aflatoun tréner és az Aflatoun tananyagok magyar adaptációjának egyik szakembere.

andrea01
mumu

Sófalvi Tímea

Tréner

Több mint 25 év tréneri tapasztalattal a háta mögött, csoportos tréningeket, drámás csoportokat vezetetett, nemzetközi tréningeket facilitált. Tagja a BeeTree Szakértői Csoportnak, szociális munkás és MBA tanulmányait ötvözve társadalmi vállalkozások fejlesztésével, civil szervezetek támogatásával foglalkozik, valamint karriertervezést, álláskeresési technikákat, projekt menedzsmentet és szervezetfejlesztést oktat. Elkötelezett a fenntarthatóság, az etikus marketing és a közösségi erőforrások mobilizálása iránt.
Aflatoun oktatási tananyagok adaptációjának egyik szakembere.

Száva Piroska

Tréner

Trénerként munkája során nagyon fontosnak tartja az ügyfélközpontúságot, egy pillanatra sem feledkezve meg a csoport célkitűzéséről. Alternatív oktatási technikákban nagy jártasságra tett szert. Általában az interaktív, dráma – és élményfeldolgozó technikákat használja.

piro01