Skip links

Rendezvényes ajánlatunk

Családi, céges rendezvényein szeretnél új, izgalmas és mégis értelmes élményeket nyújtani a munkavállalóinak és családjaiknak?

Válaszd az Aflateen – holland alapítású, világ közel 200 országában működő – élményprogramunkat, ahol játszva tanulhat és szórakozhat fiatal és felnőtt együtt, miközben megismeri az erőforrásaink tudatos felhasználását: pl. pénz, idő, víz, energia, stb. témákban, meséken, interaktív, játékos feladatokon keresztül.

Játszva tanulás – készségek elsajátítása

Egy komplex szociális és pénzügyi készségfejlesztő programunk részeként a rendezvényes interaktív játékainkkal célunk az egyének és családok érzékenyítése, szociális és pénzügyi készségeik fejlesztése, fiatalok pénzügyi műveltségének megalapozása, interaktív játékokba, élményekbe ágyazva.

Amit kínálunk

Céges rendezvények, családi napokon játékos feladatok, élményközpontú ismeretátadás, készségfejlesztés az Aflateen program elemeivel: mesélés, társasozás, interaktív foglalkozások: érzelmek, szükségletek-vágyak játéka, megtakarítás- költekezés, döntéshozatal és felelősség témákban.

Tervezz velünk!

Kérd személyre szabott árajánlatunkat az elérhetőségeink egyikén!